Wanderer 37

 

De Wanderer-37 is ontstaan als logisch vervolg op de Wanderer-34, het schip is groter waardoor er ruimte is voor bij voorbeeld een gastenhut .

Ook de Wanderer-37 voldoet weer aan de eis van zeewaardig en shorthanded zeilen, makkelijk droogvallen en ruim stahoogte in het hele schip

De Wanderer is ontstaan uit het verlangen naar een goed zeilend schip met klassieke uitstraling, een geringe diepgang en makkelijk droogvallend, met voldoende stahoogte voor lange mensen en met een doordachte, eenvoudig te bedienen zeilvoering.

Het ontwerp is in opdracht van NAZ uitgewerkt door de bekende scheepsarchitect Martin Bekebrede.
Het concept van een stalen, rondspant, kottergetuigd jacht met midzwaard staat borg voor een vrijwel onbegrensd vaargebied.

De ondiepere binnenwateren vormen voor dit schip geen belemmering maar de Wanderer-37 is ook uitgerust voor langere zeereizen .
Zwervend over de Waddenzee komt het schip op plaatsen  waar menig jachtbezitter slechts van dromen, ook valt het jacht eenvoudig droog.

De tuigage is zó uitgelegd dat alle zeilhandelingen vanuit de kuip gedaan kunnen worden.

Er  zijn diverse interieurs mogelijk, in overleg is het schip aan te passen aan Uw wensen.
In totaal zijn er maximaal 6 slaapplaatsen aan boord, stahoogte in de kajuit 2.15/2.0 m, onder de vooropbouw ca. 1.90 m.

Prijs op aanvraag

Bouwbeschrijving W37 standaard 

W37 Interieurvoorbeeld met 1 hut
W37 Interieurvoorbeeld 2 hutten

Bouwmateriaal staal
Lengte over alles 11,90
Lengte over dek 11,10
Grootste breedte   3,75
Diepgang 1,1/2,3 m
Zeiloppervlak 81 m2
Waterverplaatsing 12000 kg
Motor Yanmar 54 pk
Certificatie CE-A

 

Reacties zijn gesloten.